Trenčianska nadácia a Coca-cola pre región Lúka, Modrová, Modrovka, Hrádok

V období od júna 2016 do decembra 2017 spoločnosť Coca-Cola HBC Slovenská republika v spolupráci s Trenčianskou nadáciou prerozdelí prostriedky v celkovej hodnote 30 000 EUR.
Spoločnosť Coca-Cola HBC Slovenská republika sa rozhodla pomôcť obyvateľom významného regiónu Slovenska ohraničeného hrebeňom Považského Inovca na východe, údolím Váhu na západe, hranicou Trenčianskeho kraja na juhu a okrajom katastra obce Hrádok na severe. Rozhodnutie spoločnosti je výsledkom jej dlhodobého pôsobenia v regióne a prejavom záujmu o jeho ďalší rozvoj. Podpora darcu sa sústreďuje hlavne na projekty uskutočnené v katastrálnych územiach obcí Lúka, Modrová, Modrovka a Hrádok a s nimi súvisiacimi aktivitami obyvateľov komunity. Hlavným cieľom grantovej výzvy je udržanie existujúcich a vytváranie nových zdrojov na zvyšovanie kvality života v regióne. V období od júna 2016 do decembra 2017 spoločnosť Coca-Cola HBC Slovenská republika v spolupráci s Trenčianskou nadáciou prerozdelí prostriedky v celkovej hodnote 30 000 EUR. O najzaujímavejších a najpotrebnejších projektoch rozhodne grantová komisia.

PREFEROVANÉ OBLASTI PODPORY

kultúra a umenie v zmysle budovania dlhodobých hodnôt pre región (napríklad záchrana a budovanie zázemia kultúrnych pamiatok)
turizmus a cestovný ruch v zmysle otvorenia regiónu návštevníkom (napríklad budovanie turistických chodníkov, cyklotrás, sprístupnenie pamiatok)
výchovno-vzdelávacie aktivity v zmysle zvyšovania angažovanosti obyvateľov regiónu (napríklad propagácia výnimočného prírodného bohatstva, propagácia histórie)
ochrana životného prostredia (napríklad ochrana vodných zdrojov, údržba chránených území, záchrana chránených živočíchov)
voľný čas v zmysle podpory aktívnych miestnych iniciatív (kultúrno-spoločenské aktivity, športové aktivity)
KTO SA MÔŽE UCHÁDZAŤ O GRANT

mimovládne organizácie (občianske združenia, nadácie, neziskové organizácie poskytujúce verejnoprospešné služby, neinvestičné fondy), ktorých predkladané projekty a ich aktivity sú určené na rozvoj definovaného regiónu a priamo alebo nepriamo sa dotýkajú života v obciach Lúka, Modrová, Modrovka a Hrádok,
organizácie s inou právnou formou, okrem podnikateľských subjektov, ktorých projekty bezprostredne súvisia s cieľom grantovej výzvy a definovaným územím; tieto organizácie sú povinné konzultovať svoju právnu formu a cieľ projektu pred podaním žiadosti,
neformálne skupiny obyvateľov obcí Lúka, Modrová, Modrovka a Hrádok vo veku 18 rokov a viac (minimálne tri spolupracujúce osoby), ktorých projekty bezprostredne súvisia s cieľom grantovej výzvy a definovaným územím,
individuálni žiadatelia vo veku 18 rokov a viac (minimálne tri spolupracujúce osoby), ktorých projekty bezprostredne súvisia s cieľom grantovej výzvy a definovaným územím.

Páči sa Vám? Zdieľajte s celým svetom... :)