Zachovanie kultúrnych hodnôt

ReiffeisenBankAk máte dobrý nápad, zapojte sa do výzvy na zachovanie kultúrnych hodnôt, pričom projekty s najvyšším počtom hlasov podporí Raiffeisen banka finančným príspevkom 1 000 €.

Prihlasovanie projektov: – od 1.10. do 15.11.2016
Hlasovanie:- od 1.12. do 31.12.2016
Vyhlásenie vybraného projektu:- 2.1.2017

Ako môžete požiadať o finančný príspevok?
– Žiadať o finančný príspevok vo výške 1 000 € môžete v pobočkách Raiffeisen banky. Tam spolu s pracovníkom vypíšete jednoduchý elektronický formulár, v ktorom uvediete základné parametre svojho projektu. Tým sa zaradí medzi projekty, z ktorých Raiffeisen banka v každom meste vyberie 5 najlepších, za ktoré môžu obyvatelia mesta v priestoroch pobočky hlasovať. Tá istá organizácia si môže v jednom kvartáli prihlásiť iba jeden projekt.

Kto môže žiadať o finančný príspevok?
– materské, základné a stredné školy,
– mimovládne neziskové organizácie,
– mesto alebo obec,
– verejné inštitúcie, ktoré svojou činnosťou vykonávajú verejnoprospešný účel.

Raiffeisen banka podporí:
– organizovanie spoločenských, kultúrnych aktivít, podujatí, na ktorých budú môcť vystúpiť hudobné a tanečné skupiny, kluby či telesá, ako aj ich hostia,
– prezentáciu hudobných a tanečných skupín, klubov či telies v komunite,
– materiálno-technické vybavenie, ktoré bude slúžiť na podporu hudobných a tanečných skupín, klubov či telies (hudobné nástroje, kulisy, kroje hudobných a tanečných amatérskych telies či skupín).

Kto a ako môže hlasovať za projekt?
– Hlasovať môže každá osoba vo veku od 18 rokov s trvalým pobytom na Slovensku, ktorá vypíše hlasovací hárok v pobočke Raiffeisen banky. Každá osoba môže počas výzvy hlasovať iba raz. Názov vybraného projektu bude vyhlásený nasledujúci pracovný deň po skončení hlasovania. V prípade rovnakého počtu hlasov vyžrebuje banka 1 projekt.

Viac informácií Vám poskytnú v každej pobočke Raiffeisen banky.

Informácia bola zverejnená na stránke: Raiffeisen banky

Páči sa Vám? Zdieľajte s celým svetom... :)