Výzva na obnovu výchovy a vzdelávania vo vzdelávacích oblastiach Matematika a práca s informáciami a Človek a príroda na rok 2017

Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky (ďalej len „ministerstvo“) oznamuje, že z rozpočtu kapitoly ministerstva na rok 2017 vyčlenilo finančné prostriedky na poskytnutie dotácie pre oblasť obnovy výchovy a vzdelávania vo vzdelávacích oblastiach Matematika a práca s informáciami a Človek a príroda. Obnova výchovy a vzdelávania vo vzdelávacích oblastiach Matematika a práca s informáciami a Človek a príroda je zameraná na rozvoj tvorivosti žiakov s využitím poznatkov získaných ďalším vzdelávaním pedagogických a odborných zamestnancov v príslušných vzdelávacích oblastiach.
Základné ciele:

  • Popularizácia predmetov zo vzdelávacích oblastí Matematika a práca s informáciami a Človek a príroda u žiakov základných škôl a stredných škôl.
  • Podpora nadaných žiakov ich ďalším vzdelávaním a rozširovaním ich vedomostného obzoru v daných vzdelávacích oblastiach.
  • Šírenie nových poznatkov učiteľom predmetov z daných vzdelávacích oblastí (nie prostredníctvom programov kontinuálneho vzdelávania).

Cieľové skupiny:

  • žiaci základných škôl a stredných škôl,
  • učitelia základných škôl a stredných škôl.

Výška finančných prostriedkov: 19 700 eur.
Najvyššia výška dotácie určená na jedného žiadateľa je: 10 000 €
Najnižšia výška dotácie určená na jedného žiadateľa je: 3 000 €
Spolufinancovanie: 10 %
Konečný termín: 17. máj 2017!!!

Viac informácii o danej výzve nájdete tu

Páči sa Vám? Zdieľajte s celým svetom... :)