Športuj aj Ty!

Šport je súčasťou zdravého životného štýlu, deťom poskytuje radosť z pohybu, sebadôveru vo vlastné schopnosti a priestor pravidelne na sebe pracovať. Šport deti formuje, učí ich dlhodobo zvládať prekážky. Učí ich víťaziť, ale aj zvládať prehry. Nadácia SPP chce podporiť deti pri športovaní vo všetkých regiónoch Slovenska.

rantový program je zameraný na rozvoj športových aktivít, určených pre deti a mládež vo veku od 6-18 rokov ľudí so zdravotným znevýhodnením vo veku 6-26 rokov. Cieľom grantového programu je podpora zdravého životného štýlu detí, mládeže a ľudí so zdravotným znevýhodnením; sprístupňovanie športových a rekreačných aktivít pre deti a mládež a ľudí so zdravotným znevýhodnením; podpora domácich športových pretekov a turnajov a zlepšenie príležitostí pre mladé talenty.

Podporíme projekty zamerané na rozvoj rekreačného a výkonnostného športu; pravidelnú tréningovú a záujmovú činnosť; športové podujatia a aktivity a športové tábory a sústredenia.

O finančnú podporu sa môžu uchádzať tieto subjekty:

  • športové kluby (športové organizácie: združenia, spolky a kluby, zaoberajúce sa podporou športu a športovým rozvojom detí a mládeže);
  • telovýchovné jednoty;
  • mimovládne organizácie (občianske združenia, nadácie, spolky, neziskové organizácie, neinvestičné fondy);
  • dobrovoľné hasičské zbory;
  • obce/mestá;
  • centrá voľného času.

Jeden subjekt môže predložiť maximálne 1 projekt.

V tomto ročníku sme na  podporu  verejnoprospešných  projektov  a aktivít  vyčlenili  celkovo  90 000 eur. Maximálna výška podpory, ktorú môžu organizácie získať na jeden projekt je 5 000 eur.

Jediná možnosť ako prihlásiť a predložiť váš projekt je prostredníctvom elektronického formulára na: https://nadaciaspp.egrant.sk/, preto prosíme nič neposielajte vytlačené poštou. Venujte dostatočnú pozornosť jeho správnemu vyplneniu, aby sme od vás získali všetky potrebné informácie. Finálnu verziu projektu si môžete uložiť vo formáte PDF, alebo vytlačiť. Po finálnom odoslaní už nie je možné vo vašom projekte nič meniť ani dopĺňať. Všetko je potrebné zrealizovať najneskôr do termínu uzávierky t. j. do 31. marca 2021, 24.00 h.

Viac informácií nájdete tu.

Páči sa Vám? Zdieľajte s celým svetom... :)